You can buy me with a coffee..I'm so cheap...

Aparent fraza ..."You can buy me with a coffee...I'm so cheap" suna tare urat, te gandesti la toate prostiile din lume la prima vedere toata lumea o poate lua adliteram! Buy me with a coffee este exact ceea ce reprezinta ca fraza ca text .... ma poti cumpara doar cu o cafea! Sunt atat de ieftina/tin!!!!

Dar nu, pentru mine piesa asta s-a pliat pe o stare emotionala foarte precara dar cu toatea astea am reusit sa inteleg odata pentru totdeauan ce reprezinta Buy me with a coffee ....e momentu ala cand lumea din jurul tau de te subapreciaza atat demult ba chiar si asta doar sa folosesc un termen mai grav te desconsidera ... este momentul ala jegos cand esti considerat influentabil si incapapbil sa iei decizii de unu singur cand fiecare se apuca si da sfaturi despre cum trebuie sa-ti traiesti viata!

Pai cand se pun neamurile pe tine si incep sa urle in gura mare ca lor li se pare anormal ce face x sau y sau ce faci tu cum faci tu pai da nu mai scapi de niciunu!Nu zic ca nu au intentii bune dar intentiile lor bune sunt cateodata daunatoare pentru tine!

In fine long story short ... buy me with a coffe e pentryu oamenii satui sa mai incerce sa rezolve problemele tututror si care s-au decis ca mai usor e sa le rezolve pe-ale lor!Buy me with coffee este pentru momentul ala din zi cand decizi ca nu mai vrei regulile lor nu mai vrei restrictii si vrei doatr o dupamaiza linistita cu tine si cu iubitul tau!

Si ca nu mai ai chef de planurile si ideile celorlalti din jur ... viata merita traita si merita traita cum vrei tu!

Am spus .....

Comentarii

Postări populare